VIZIUNE ȘI VALORI

Proiectarea și consultanța în domeniul construcțiilor din punctul nostru de vedere este un serviciu intelectual. Valoarea acestor servicii reflectă cunoștințele, experiența prestatorului, respectiv timpul și energia acordată proiectului în vederea atingerii rezultatului dorit. Bun, rapid și ieftin: oricare două dintre acestea o exclud pe cea de-a treia. Scopul este să găsim acel echilibru sănătos, care este cel mai avantajos pentru client, se încadrează în politica de calitate a proiectantului și ambele părți sunt mulțumite de colaborare. Ne-am ales o meserie care este inginerească și creativă în același timp, rezultatul trebuie să îndeplinească foarte multe cerințe.
Responsabilitatea care ne apasă este și mai mare, având în vedere faptul că construcțiile proiectate/realizate ne înconjoară, reprezintă o valoare pe termen lung și au un efect de formare a mediului înconjurător în care trăim. Dacă investim destulă energie și timp în proiectare, acest lucru se va reflecta în valoarea mai ridicată a construcției. Mai mult de atât, experiența ne arată că un proiect de calitate are ca rezultat o economie semnificativă de resurse în etapa de construcție a clădirii, care se poate ridica până la nivelul costurilor de proiectare. O clădire din punctul nostru de vedere trebuie să fie estetică în cadrul mediului în care este amplasată, să fie durabilă, funcțională și ușor mentenabilă. Toate acestea necesită un start bun, o direcție bună, adică un proiect de calitate care ghidează procesul de construcție până la finalizarea acestuia.

ECHIPA
dipl. ing. Köntés Loránd

dipl. ing. Köntés Loránd

managing partner

Căsătorit: 2008
Tată a trei copii: 2011, 2013, 2018
Absolvent a Facultății de Construcții,  constr. Civile, Industriale și Agricole în 2003
Absolvent a Facultății de Construcții,  constr. Căi Ferate, Drumuri și Poduri în 2007
Angajat la SC Plan31 din Cluj-N intre 2003-2008
Cofondator al firmei 3D Concept: 2008 – prezent
Cofondator al firmei 3D Structure: 2013 – prezent
Hobby: Înot, fotbal, alergare, pescuit.

kontes.lorand [@] 3dconceptcluj.ro
dipl. ing. Benedek-Rápolti Vajk

dipl. ing. Benedek-Rápolti Vajk

managing partner

Căsătorit: 2007
Tată a doi copii: 2009, 2012
Absolvent a Facultății de Construcții, constr. Civile, Industriale și Agricole în 2003
Angajat la firma Utilitas din Cluj Napoca intre 2000-2004
Angajat la SC Plan31 din Cluj-N intre 2004-2008
Cofondator al firmei 3D Concept: 2008 – prezent
Cofondator al firmei 3D Structure: 2013 – prezent
Hobby: Alergare, ciclism, triatlon.

benedek-rapolti.vajk [@] 3dconceptcluj.ro
dipl. ing. Békési Ádám Tibor

dipl. ing. Békési Ádám Tibor

managing partner

Căsătorit: 2003
Tată a unui copil: 2006
Absolvent a Facultății de Construcții, specializarea constr. Civile, Industriale și Agricole în 2001
Angajat la firma Plan31 din Cluj Napoca intre 2001-2008
Cofondator al firmei 3D Concept: 2008 – prezent
Cofondator al firmei 3D Structure: 2013 – prezent
Hobby: Fotbal

bekesi.tibor [@] 3dconceptcluj.ro

CLIENȚI

 

Emerson Cluj-Napoca
Emerson Oradea
http://www.emerson.ro/

Agressione Group Cluj-Napoca
http://www.agressione.ro/

IGNA CONSTRUCT
http://ignaconstruct.ro/

Holzindustrie Schweighofer
https://www.schweighofer.at/ro.html

 

Kaufland România
http://www.kaufland.ro/

GD PODURI RULANTE SI MASINI DE RIDICAT
http://www.gdmr.ro/

Faist mekatronic Oradea
Faist metalworking Oradea
www.faist.net

 

Köber România
http://www.kober.ro/

VPK Packaging
http://www.vpk.ro/

PARTENER EXECUTANȚI 

 

ASA CONS TURDA (membru grup CONSOLIS)
http://asacons.ro/

MACON DEVA
http://www.macon.ro/

 

SOMACO GROUP
http://www.somaco.ro/

 

IGNA CONSTRUCT
http://ignaconstruct.ro/

 

PARTENERI PROIECTANȚI

 

ARCHDESIGN Cluj Napoca
arh. Victor Mihailescu

http://archdesign.ro/

arh. Amzulescu Andrei

EUROCON CONCEPT – Oradea

ART CONSTRUCT

DICO si TIGANAS BIROU DE PROIECTARE – Cluj Napoca
http://www.dicositiganas.ro/

 

BLIPSZ Cluj-Napoca

PRO-INVEST – Sfântu Gheorghe

POLIART – Oradea
http://www.poliartonline.com/

 

ASSTECO – arh. Maghiar Alexandru

PLAN TRADE – Cluj-Napoca

ART CONSTRUCT

EUROCON PROJECT – Oradea

PLINTOSZ – Gheorgheni

NE RECOMANDĂ

 Am onoarea de a recomanda serviciile prestate de S.C. 3D CONCEPT S.R.L. În anii 2009-2010 am colaborat cu echipa 3D CONCEPT pentru proiectarea părții de rezistență și pentru realizarea proiectului de execuție. Proiectele au avut ca scop construirea de hale de producție și corpuri administrative de apr. 8000mp fiecare. Datorită profesionalismului și promptitudinii de care au dat dovadă, am reînceput colaborarea pentru noile proiecte, având în curs două contracte, în Cluj-Napoca și București.
În cadrul colaborării cu firma de proiectare, am avut plăcerea de a lucra cu dl ing. Köntés Lóránd, care a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, fiind capabil să răspundă tuturor provocărilor apărute. Acesta a răspuns prompt la solicitările noastre și a dovedit flexibilitatea și creativitate în elaborarea proiectului. Pe lângă pregătirea de specialitate, el face parte din acea categorie de persoane gata oricând să găsească diferite soluții tehnice pentru a avantaja clientul din toate punctele de vedere.
 Recomandăm cu încredere firma de proiectare și consultanță în construcții S.C. 3D CONCEPT S.R.L, oricărui client care dorește promptitudine și implicare în realizarea unui proiect de calitate ridicată.

Nicolae Gheorghiu

Director de Operațiuni și Tranzacții, S.C. Agressione Group S.A.

 Începând cu anul 2008 am colaborat cu S.C. 3D CONCEPT S.R.L. pentru:
•  proiectarea structuriilor de rezistențăpeste 30 proiecte,
•  consultanță și expertiză tehnică,
unde, compania, reprezentată prin d-nul Loránd Köntés, și-a îndeplinit la termen obligațiile contractuale dând dovadă de profesionalism, competență profesională, seriozitate în muncă, punctualitate, responsibilitate, operativitate, implicare în luarea deciziilor.
Ceea ce puteți aștepta de la S.C. 3D CONCEPT S.R.L este un proces de construcție simplificat, onest, construit pe comunicare deschisă. Angajamentul lui de a oferi calitate și de a înțelege importanța realizării la termen și în condiții optime a unui proiect, îl face să fie unul dintre cei mai importanți colaboratori ai noștri în domeniul proiectării de structuri din beton armat prefabricat, monolit, structuri metalice și mixte.
Atât personal cât și în numele companiei pe care o reprezint, ASA CONS Romania, sunt extrem de mulțumit de nivelul ridicat de expertiză și execuție, astfel, recomand și îmi exprim intenția de a lucra și în viitor cu S.C. 3D CONCEPT S.R.L.

 

Ianoș Andrei

Director vânzări, ASA CONS Romania SRL

 Cu compania 3D CONCEPT SRL, furnizor de servicii de proiectare, cu care am colaborat pentru realizarea mai multor obiective construite cu elemente prefabricate din beton, dintre care amintim: Faist Mekatronic Oradea, Benvenuti Oradea, Sogema Oradea și de la care am primit din 2008 până în prezent peste 60 de proiecte de concept, parteneriatul nostru urmând să continue și în viitor.
 Colaborâm cu 3D CONCEPT datorită calității deosebite a serviciilor prestate, disponibilității, flexibilității și sprijinul acordat în alegera celor mai bune soluții tehnice și economice pentru obiectivele noastre. 3D CONCEPT SRL se remarcă prin profesionalism, seriozitate și promptitudine.
 Recomandăm această companie ca pe un partener de afaceri stabil și serios, un colaborator profesionist și de încredere, a cărui servicii de calitate îl diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi și îl recomandă ca pe o alternativă sigură în furnizarea de servicii de proiectare.

MACON SRL

SERVICII

Proiectare

Proiectare construcții industriale, civile, agricole și speciale

Concepere

Concepere, modelare, analiză și optimizare structurală

 

Consultanță tehnică

Consultanță tehnică de specialitate

Antreprenoriat general

Antreprenoriat general pentru lucrări de construcții și proiect management
Proiectare

Serviciile din această categorie sunt aferente oricărei faze de proiectare a unei construcții (civile, industriale, agricole sau speciale) și se adresează în special investitorilor și antreprenorilor.

S.C. 3D CONCEPT S.R.L. asigură -în mod direct, nemijlocit- proiectare de rezistență (proiectare structurală) pentru următoarele tipuri de construcții: construcții industriale (hale, hale industriale – hale metalice, hale din beton armat sau mixte, hale pentru producție sau hale pentru depozitare; hale logistice sau centre/parcuri de logistică; sedii de firme cu spații de producție), construcții civile (magazine; spații comerciale; supermarketuri; hypermarketuri; centre comerciale; centre de retail; parcuri comerciale; parcuri de retail; clădiri de birouri; showroom-uri; hoteluri; școli; săli de sport;  blocuri de locuințe; pensiuni; vile; case și căsuțe de vacanță; locuințe familiale individuale sau colective; duplexuri; triplexuri; ansambluri rezidențiale), construcții agricole (hale zootehnice; hale de producție agricolă; hale de depozitare produse agricole) și construcții speciale (pasarele; structuri publicitare de tip panou, unipol, totem, etc; rezervoare; buncăre; structuri metalice diverse; alte structuri deosebite).

Concepere
Serviciile din această categorie, care se adresează atât investitorilor și antreprenorilor cât și proiectanților, sunt aferente oricăreia din etapele de proiectare a unei structuri de rezistență pentru construcții (proiectare structurală).

• Concepere structurală
Conceperea structurală reprezintă acea etapă a proiectării  ce presupune transpunerea tuturor necesităților și dorințelor clientului într-o structură virtual realizabilă, care să respecte simultan atât prevederile normelor și standardelor de proiectare a construcțiilor aflate în vigoare, cât și principiile proiectării performante, economice.

• Modelare structurală
Modelarea structurală reprezintă acea etapă a proiectării ce presupune transpunerea modelului virtual realizabil, obținut în urma etapei de concepere structurală, într-un model de calcul simplificat, care să îl aproximeze cât mai exact și care să permită analiza structurală într-o manieră care să conducă la o proiectare facilă a fiecărui element structural.

• Analiza structurală
Analiza structurală reprezintă acea etapă a proiectării ce presupune efectuarea unor calcule inginerești asupra modelului de calcul, care să conducă la cunoașterea detaliată a stării de solicitare în fiecare element al structurii de rezistență și care să permită dimensionarea detaliată și facilă a structurii ce va fi realizată efectiv. Această etapă a proiectării este realizată -aproape în exclusivitate- cu ajutorul unor programe de analiză structurală bazate pe MEF (Metoda Elementelor Finite).

• Optimizare structurală
Optimizarea structurală reprezintă acea etapă a proiectării ce presupune analiza iterativă (ciclica) a structurii urmărind optimizarea unor anumiți parametri ai acesteia și atingerea unor standarde de performanță a proiectării, oglindite -în general- în minimizarea consumurilor și/sau a costurilor. Este -desigur- etapa cea mai importantă pentru o proiectare de succes a unei construcții cu o arhitectură dată (fie ea civilă, industrială, agricolă sau specială). Și această etapă se bazează pe utilizarea unor programe de analiză și optimizare structurală performante.

Consultanță
Serviciile din această categorie se adresează atât  investitorilor și antreprenorilor cât și proiectanților care doresc obținerea unor rezultate deosebite în fazele de concepere, proiectare, execuție, exploatare sau modificare a unei construcții industriale, civile, agricole sau speciale și se înscriu în sfera asigurării asistenței de specialitate pe diferitele stadii menționate.
Antreprenoriat
În urma parteneriatelor încheiate pe parcursul anilor  2008-2015, S.C. 3D CONCEPT S.R.L. oferă (și) servicii de antreprenoriat general (antrepriza generală) și/sau proiect management, pentru structuri principale de rezistență, structuri secundare de rezistență și lucrări de finisaje.  În 2014 am încheiat un contract prin care suntem lider de asociat pentru o asociere de 3 firme și suntem antreprenori general pentru o investiție de 16.585.000,00 ron.

3Dconcept
Strada Traian 41, Cluj-Napoca 400046, România

Weboldalrol

11 + 2 =

Adresa:  str. Traian nr.41/5

RO – 400046 CLUJ-NAPOCA

Tel: +40 264 430 560

Mob: +40 732 144 755, +40 758 587 398  

email: 3dconceptcluj@gmail.com