VIZIUNE SI VALORI

Proiectarea și consultanța de specialitate in domeniul construcțiilor din punctul nostru de vedere este un serviciu intelectual. Valoarea acestor servicii reflecta cunoștințele, experiența prestatorului, respectiv timpul acordat proiectului în vederea atingerii rezultatului dorit. Bun, rapid si ieftin: în condiții optime ne dorim și recomandăm să îndeplinim 2 din 3. Scopul urmărit este să găsim acel echilibru sănătos, care este cel mai avantajos pentru client, se încadrează in politica de calitate a proiectantului și ambele părți sunt mulțumite de colaborare. Ne-am ales o meserie care este inginereasca si creativa in același timp, rezultatul trebuie sa îndeplinească foarte multe cerințe. Responsabilitatea care ne apasă este si mai mare, având in vedere faptul ca construcțiile proiectate/realizate ne înconjoară, reprezintă o valoare pe termen lung și au un efect de formare a mediului înconjurător in care trăim. Dacă investim energie și timp în proiectare, acest lucru se va reflecta în valoarea mai ridicată a construcției. Mai mult de atât, experiența ne arată că un proiect de calitate are ca rezultat o economie semnificativă de resurse în etapa de construcție a clădirii, care se poate ridica până la nivelul costurilor de proiectare. O clădire din punctul nostru de vedere trebuie să fie estetică în cadrul mediului în care este amplasată, să fie durabilă, funcțională și ușor mentenabilă. Toate acestea necesită un start bun, o direcție bună, adică un proiect de calitate care ghidează procesul de construcție până la finalizarea acestuia.

ECHIPA DE CONDUCERE

dipl. ing. Köntés Loránd

dipl. ing. Köntés Loránd

managing partner

Căsătorit: 2008
Tată a trei copii: 2011, 2013, 2018
Absolvent a Facultății de Construcții,  constr. Civile, Industriale și Agricole în 2003
Absolvent a Facultății de Construcții,  constr. Căi Ferate, Drumuri și Poduri în 2007
Angajat la SC Plan31 din Cluj-N intre 2003-2008
Cofondator al firmei 3D Concept: 2008 – prezent
Hobby: Înot, fotbal, alergare, pescuit, caini si pisici.

3dconceptcluj [at] gmail.com

kontes.lorand [at] 3dconceptcluj.ro

3D CONCEPT

3D CONCEPT

company

Infiintat: 2008
Proiectare Construcții Civile, Industriale și Agricole

3dconceptcluj [at] gmail.com

dipl. ing. Békési Ádám Tibor

dipl. ing. Békési Ádám Tibor

managing partner

Căsătorit: 2003
Tată a unui copil: 2006
Absolvent a Facultății de Construcții, specializarea constr. Civile, Industriale și Agricole în 2001
Angajat la firma Plan31 din Cluj Napoca intre 2001-2008
Cofondator al firmei 3D Concept: 2008 – prezent
Hobby: Fotbal

3dconceptcluj [at] gmail.com

bekesi.tibor [at] 3dconceptcluj.ro

CLIENTI

 

Emerson Cluj-Napoca
Emerson Oradea
http://www.emerson.ro/

Agressione Group Cluj-Napoca
http://www.agressione.ro/

Holzindustrie Schweighofer
https://www.schweighofer.at/ro.html

 

Kaufland România
http://www.kaufland.ro/

GD PODURI RULANTE SI MASINI DE RIDICAT
http://www.gdmr.ro/

Faist mekatronic Oradea
Faist metalworking Oradea
www.faist.net

 

Köber România
http://www.kober.ro/

VPK Packaging
http://www.vpk.ro/

PARTENERI COLABORATORI

 

ASA CONS TURDA (membru grup CONSOLIS)
http://asacons.ro/

MACON DEVA
http://www.macon.ro/

 

SOMACO GROUP
http://www.somaco.ro/

 

IGNA CONSTRUCT
http://ignaconstruct.ro/

 

COLABORATORI IN PROIECTARE

 

ARCHDESIGN Cluj Napoca
arh. Victor Mihailescu

http://archdesign.ro/

arh. Amzulescu Andrei

EUROCON CONCEPT – Oradea

DICO si TIGANAS BIROU DE PROIECTARE – Cluj Napoca
http://www.dicositiganas.ro/

 

BLIPSZ Cluj-Napoca

PRO-INVEST – Sfântu Gheorghe

POLIART – Oradea
http://www.poliartonline.com/

 

ASSTECO – arh. Maghiar Alexandru

PLAN TRADE – Cluj-Napoca

ART CONSTRUCT

EUROCON PROJECT – Oradea

PLINTOSZ – Gheorgheni

CEI CARE NE RECOMANDA

 Am onoarea de a recomanda serviciile prestate de S.C. 3D CONCEPT S.R.L. În anii 2009-2010 am colaborat cu echipa 3D CONCEPT pentru proiectarea părții de rezistență și pentru realizarea proiectului de execuție. Proiectele au avut ca scop construirea de hale de producție și corpuri administrative de apr. 8000mp fiecare. Datorită profesionalismului și promptitudinii de care au dat dovadă, am reînceput colaborarea pentru noile proiecte, având în curs două contracte, în Cluj-Napoca și București.
În cadrul colaborării cu firma de proiectare, am avut plăcerea de a lucra cu dl ing. Köntés Lóránd, care a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, fiind capabil să răspundă tuturor provocărilor apărute. Acesta a răspuns prompt la solicitările noastre și a dovedit flexibilitatea și creativitate în elaborarea proiectului. Pe lângă pregătirea de specialitate, el face parte din acea categorie de persoane gata oricând să găsească diferite soluții tehnice pentru a avantaja clientul din toate punctele de vedere.
 Recomandăm cu încredere firma de proiectare și consultanță în construcții S.C. 3D CONCEPT S.R.L, oricărui client care dorește promptitudine și implicare în realizarea unui proiect de calitate ridicată.

Nicolae Gheorghiu

Director de Operațiuni și Tranzacții, S.C. Agressione Group S.A.

 Începând cu anul 2008 am colaborat cu S.C. 3D CONCEPT S.R.L. pentru:
•  proiectarea structuriilor de rezistențăpeste 30 proiecte,
•  consultanță și expertiză tehnică,
unde, compania, reprezentată prin d-nul Loránd Köntés, și-a îndeplinit la termen obligațiile contractuale dând dovadă de profesionalism, competență profesională, seriozitate în muncă, punctualitate, responsibilitate, operativitate, implicare în luarea deciziilor.
Ceea ce puteți aștepta de la S.C. 3D CONCEPT S.R.L este un proces de construcție simplificat, onest, construit pe comunicare deschisă. Angajamentul lui de a oferi calitate și de a înțelege importanța realizării la termen și în condiții optime a unui proiect, îl face să fie unul dintre cei mai importanți colaboratori ai noștri în domeniul proiectării de structuri din beton armat prefabricat, monolit, structuri metalice și mixte.
Atât personal cât și în numele companiei pe care o reprezint, ASA CONS Romania, sunt extrem de mulțumit de nivelul ridicat de expertiză și execuție, astfel, recomand și îmi exprim intenția de a lucra și în viitor cu S.C. 3D CONCEPT S.R.L.

 

Ianoș Andrei

Director vânzări, ASA CONS Romania SRL

 Cu compania 3D CONCEPT SRL, furnizor de servicii de proiectare, cu care am colaborat pentru realizarea mai multor obiective construite cu elemente prefabricate din beton, dintre care amintim: Faist Mekatronic Oradea, Benvenuti Oradea, Sogema Oradea și de la care am primit din 2008 până în prezent peste 60 de proiecte de concept, parteneriatul nostru urmând să continue și în viitor.
 Colaborâm cu 3D CONCEPT datorită calității deosebite a serviciilor prestate, disponibilității, flexibilității și sprijinul acordat în alegera celor mai bune soluții tehnice și economice pentru obiectivele noastre. 3D CONCEPT SRL se remarcă prin profesionalism, seriozitate și promptitudine.
 Recomandăm această companie ca pe un partener de afaceri stabil și serios, un colaborator profesionist și de încredere, a cărui servicii de calitate îl diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi și îl recomandă ca pe o alternativă sigură în furnizarea de servicii de proiectare.

MACON SRL

SERVICII

Proiectare

Proiectare construcții industriale, civile, agricole și speciale

Concepere

Concepere, modelare, analiza si optimizare structurala

 

Consultanta tehnica

Consultanta tehnica de specialitate

Antreprenoriat general

Antreprenoriat general pentru lucrări de construcții și proiect management

Proiectare

Serviciile din aceasta categorie sunt aferente oricarei faze de proiectare a unei constructii (civile, industriale, agricole sau speciale) si se adreseaza in special investitorilor si antreprenorilor.

S.C. 3D CONCEPT S.R.L. asigura -in mod direct, nemijlocit- proiectare de rezistenta (proiectare structurala) pentru urmatoarele tipuri de constructii: constructii industriale (hale, hale industriale – hale metalice, hale din beton armat sau mixte, hale pentru productie sau hale pentru depozitare; hale logistice sau centre/parcuri de logistica; sedii de firme cu spatii de productie), constructii civile (magazine; spatii comerciale; supermarketuri; hypermarketuri; centre comerciale; centre de retail; parcuri comerciale; parcuri de retail; cladiri de birouri; showroom-uri; hoteluri; scoli; sali de sport;  blocuri de locuinte; pensiuni; vile; case si casute de vacanta; locuinte familiale individuale sau colective; duplexuri; triplexuri; ansambluri rezidentiale), constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; hale de depozitare produse agricole) si constructii speciale (pasarele; structuri publicitare de tip panou, unipol, totem, etc; rezervoare; buncare; structuri metalice diverse; alte structuri deosebite).

Concepere

Serviciile din aceasta categorie, care se adresează atât investitorilor si antreprenorilor cat si proiectanților, sunt aferente oricăreia din etapele de proiectare a unei structuri de rezistenta pentru construcții (proiectare structurala).

• Concepere structurala
Conceperea structurala reprezinta acea etapa a proiectarii  ce presupune transpunerea tuturor necesitatilor si dorintelor clientului intr-o structura virtual realizabila, care sa respecte simultan atat prevederile normelor si standardelor de proiectare a constructiilor aflate în vigoare, cat si principiile proiectarii performante, economice.

• Modelare structurala
Modelarea structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune transpunerea modelului virtual realizabil, obtinut în urma etapei de concepere structurala, intr-un model de calcul simplificat, care sa il aproximeze cat mai exact si care sa permita analiza structurala intr-o maniera care sa conduca la o proiectare facila a fiecarui element structural.

• Analiza structurala
Analiza structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune efectuarea unor calcule ingineresti asupra modelului de calcul, care sa conduca la cunoasterea detaliata a starii de solicitare in fiecare element al structurii de rezistenta si care sa permita dimensionarea detaliata si facila a structurii ce va fi realizata efectiv. Aceasta etapa a proiectarii este realizata -aproape în exclusivitate- cu ajutorul unor programe de analiza structurala bazate pe MEF (Metoda Elementelor Finite).

• Optimizare structurala
Optimizarea structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune analiza iterativa (ciclica) a structurii urmarind optimizarea unor anumiti parametri ai acesteia si atingerea unor standarde de performanta a proiectarii, oglindite -in general- in minimizarea consumurilor si/sau a costurilor. Este -desigur- etapa cea mai importanta pentru o proiectare de succes a unei constructii cu o arhitectura data (fie ea civila, industriala, agricola sau speciala). Si aceasta etapa se bazeaza pe utilizarea unor programe de analiza si optimizare structurala performante.

Consultanță

Serviciile din aceasta categorie se adreseaza atat  investitorilor si antreprenorilor cat si proiectantilor care doresc obtinerea unor rezultate deosebite in fazele de concepere, proiectare, executie, exploatare sau modificare a unei constructii industriale, civile, agricole sau speciale si se inscriu în sfera asigurarii asistentei de specialitate pe diferitele stadii mentionate.

Antreprenoriat

In urma parteneriatelor încheiate pe parcursul anilor  2008-2015, S.C. 3D CONCEPT S.R.L. oferă (si) servicii de antreprenoriat general (antrepriza generala) si/sau proiect management, pentru structuri principale de rezistenta, structuri secundare de rezistenta si lucrări de finisaje.  În 2014 am încheiat un contract prin care suntem lider de asociat pentru o asociere de 3 firme si suntem antreprenori general pentru o investiție de 16.585.000,00 ron.

3Dconcept
Strada Traian 41, Cluj-Napoca 400046, România

CONTACT

Adresa: 400046 – CLUJ-NAPOCA, RO

str. Traian  nr. 41/5

facebook: https://www.facebook.com/3dconceptcluj

Mob: +40 731 144 755, +40 758 587 398  

email: 3dconceptcluj [at] gmail.com, office [at] 3dconceptcluj.ro